Bemutatkozás

Tarts velünk

bemutatkozas_01

bemutatkozas_02

A Deep Dreams Diving Club 2004-ben nyitotta meg búvárbázisát Egyiptomban, Hurghadán. 2010. I. negyedévében a bázis új helyre költözött, a belváros kellős közepén található Minamark Beach Resort szállodába, mely közvetlenül a tengerparton található. A Sakkala körzet, ahol a hotel fekszik, Hurghada életének központja. A szállodával szemben található a 4 You bár, mely a bázis vendégeinek ismert törzshelye.

A búvárbázis saját kikötővel rendelkezik, ahol a saját hajók folyamatosan várják a leendő és lelkes búvárok érkezését. A kikötő közelsége a búvárok kényelmét szolgálja, hiszen minimális erőfeszítéssel tudják felszerelésüket induláskor a hajóra majd érkezéskor a partra vinni. A merülés előkészületei ennek köszönhetően kevés időt vesznek el az értékes pihenésből, így több idő marad a beszélgetésekre, ismerkedésekre.

A búvárok a saját, vagy a búvárbázistól bérelt felszerelésüket saját, névre szóló rekeszben tárolhatják a bázis területén, mintegy tíz méterre a kikötőtől. A felszerelések biztonságos tárolását zárt helyiség szolgálja, így a búvároknak nem kell a felszerelésüket naponta magukkal hozniuk, biztonságban is vannak, ugyanakkor a helyiség szellőzésének köszönhetően biztosított a felszerelések másnapra történő megszáradása is. A tároló helyiség mellett édesvízzel ellátott mosókád nyújt lehetőséget a felszerelések átöblítésére a merülések befejezését követően.

speciális – Abu Dabab búvár túra

A helyszín Abu Dabab, az óriásteknősök hazája!

Exclusive ajánlat – Hurghada area

Hurghadai búvártúrák bemutatása

footerlogo