Bemutatkozás

A Deep Dreams Diving Club 2004-ben nyitotta meg búvárbázisát Egyiptomban, Hurghadán. A Sakkala városrész nyüzsgő forgatagának közepén található Minamark Beach Resort Hotel tengerpartján, családias környezetben várjuk régi és új vendégeinket.
Hajónk a Hotel kikötőjéből indul minden reggel, úticéljainkat mindig a nap időjárásához és vendégeink kéréséhez igazítjuk. Hajónk a nap folyamán nem köt szárazföldhöz, a Vörös-tenger legszebb zátonyait látogatjuk, ahol nemcsak búvárjaink szerezhetnek szép élményeket, de azok is, akik először próbálják ki a palackos búvárkodást, vagy éppen csak sznoriznak. alsprince Vendégeink számára nemcsak komplett felszerelést tudunk biztosítani, hanem gondoskodunk a felszerelések tisztításáról, száradásáról.
Búvárbázisunkon lehetőség van a búvárkodás kezdő és haladó lépéseinek elsajátítására is, oktatóink tanfolyami keretek között tanítják meg érdeklődő vendégeinket a búvárkodás alapjaira egészen 6 éves kortól. Haladó tanfolyamaink és specialitásaink elérhetők, egészen a hivatásos szintig.
Célunk, hogy minden vendégünk jól érezze magát, élményekkel gazdagodjon, és mihamarabb visszatérjen hozzánk. Ehhez igyekszünk egyéb szolgáltatásokkal is hozzájárulni, illetve gondoskodni a mindig jó hangulatról! :)

footerlogo