Bemutatkozunk

A Deep Dreams Diving Club 2004-ben nyitotta meg búvárbázisát Egyiptomban, Hurghadán. A Sakkala városrész nyüzsgő forgatagának közepén található Minamark Beach Resort Hotel tengerpartján, családias környezetben várjuk régi és új vendégeinket.

Hajónk a Hotel kikötőjéből indul minden reggel, úticéljainkat mindig a nap időjárásához és vendégeink kéréséhez igazítjuk. Hajónk a nap folyamán nem köt szárazföldhöz, a Vörös-tenger legszebb zátonyait látogatjuk, ahol nemcsak búvárjaink szerezhetnek szép élményeket, de azok is, akik először próbálják ki a palackos búvárkodást, vagy éppen csak sznoriznak.

Vendégeink számára igény esetén teljes felszerelést tudunk biztosítani, gondoskodunk a felszerelések karbantartásáról, tisztításáról, száradásáról.

Búvárbázisunkon lehetőség van a búvárkodás kezdő és haladó lépéseinek elsajátítására is, oktatóink tanfolyami keretek között tanítják meg érdeklődő vendégeinket a búvárkodás alapjaira egészen 6 éves kortól. Haladó tanfolyamaink és specialitásaink elérhetők, egészen a hivatásos szintig.

Célunk, hogy minden vendégünk jól érezze magát, élményekkel gazdagodjon, és mihamarabb visszatérjen hozzánk. Ehhez igyekszünk egyéb szolgáltatásokkal is hozzájárulni, illetve gondoskodni mindig a jó hangulatról!

Scroll to Top