Búvároktatás

Az első lépésektől kezdve

„Amikor lemerülsz a víz alá, mérhetetlen csend vesz körül és nyugalom lesz úrrá rajtad.
Lelassul a légzésed, a szívverésed, kikapcsol az agyad és kiürülnek a gondolataid.
A csodálatos víz alatti világ, a kíváncsi halak, érdekes élőlények egy teljesen úgy élményt nyújtanak és egy új szerelem kezdetét jelentik.”

 A búvárkodással kapcsolatos tanfolyamok széles tárházát kínáljuk kezdő és haladó vendégeink számára egészen az első lépésektől kezdve. Magasan képzett oktatóink és segítségük garanciát nyújt arra, hogy mind az elméleti, mind a gyakorlati tudást átadják, hogy mindenki biztonságosan merülő búvárrá válhasson. A tanfolyamok elkezdése előtt egyeztetjük az azokhoz kapcsolódó előfeltételeket, a ráfordításra szükséges időt és a helyszínt. Lehetőség van Magyarországon kezdeni az elméleti és védett vízi oktatást és nálunk, a Deep Dreams-nél a nyílt vízi merülésekkel folytatni, ez mindig egyéni megbeszélés kérdése.
Lehetőséget nyújtunk a palackos búvárkodás kipróbálására is, hogy megtudd, milyen érzés a víz alatt lebegni és megnézni az élővilágot. Az ezzel kapcsolatos információkat az „Intro merülés” menüpontban megtekintheted.
Tanfolyamainkat PADI, SSI rendszerben kínáljuk, áraink honlapunkon megtalálhatók.

OWD – Open Water Diver
Kezdő nyílt vízi búvár tanfolyam: a készülékes búvárkodás alapjainak elsajátítása, felszerelésismeret elméleti oktatás keretében, védett vízi oktatás általában medencei körülmények között, majd nyílt vízi oktatás, amely már biztosan élménydús lesz, hiszen ebben a szegmensben már mindaz megtapasztalható, amiért a búvárok ezt a sportot igazán szeretik.
Merülési mélységhatár: 18 m.
A 10-14 éves kor közötti gyerekek JUNIOR OWD minősítést kapnak, merülési mélységhatáruk 12 m.

AOWD – Advanced Open Water Diver
Haladó nyílt vízi búvártanfolyam: az eddig elsajátított ismeretek fejlesztése, gyakorlása, különféle merülési technikák elsajátítása és érdeklődéstől függően navigáció, roncs-, mély-, áramlati-, éjszakai-, szárazruhás-, fotós-, nitrox-al történő kalandmerülések. További specialitások elsajátítása is elérhető nálunk, ezekről érdeklődésre szívesen adunk felvilágosítást.
Merülési mélységhatár: 30 m (Deep vizsgával 39,9m)
A 8-14 éves kor közötti gyerekek JUNIOR AOWD minősítést kapnak, merülési mélységhatáruk 22 m.

RESCUE  – Mentőbúvár A mentőbúvár tanfolyamon elsajátítható minden olyan technika és készség, amellyel a mentőbúvár felismerhet, megelőzhet, hatékonyan elháríthat emberi életet veszélyeztető helyzeteket. Előfeltétele az EFR (Emergency First Response) igazolvány megléte.
A 12-14 éves kor közötti gyerekek JUNIOR RESCUE minősítést kapnak.

Tanfolyamainkkal kapcsolatban szívesen adunk további információt, írj az info@deepdreams.hu e-mail címre!

footerlogo