Búvároktatás

Az első lépésektől kezdve

„Amikor lemerülsz a víz alá, mérhetetlen csend vesz körül és nyugalom lesz úrrá rajtad. Lelassul a légzésed, a szívverésed, kikapcsol az agyad és kiürülnek a gondolataid.
A csodálatos víz alatti világ, a kíváncsi halak, érdekes élőlények egy teljesen úgy élményt nyújtanak és egy új szerelem kezdetét jelentik.”

A búvárkodással kapcsolatos tanfolyamok széles tárházát kínáljuk kezdő és haladó vendégeink számára egészen az első lépésektől kezdve.
Magasan képzett oktatóink és segítségük garanciát nyújt arra, hogy mind az elméleti, mind a gyakorlati tudást átadják, hogy mindenki biztonságosan merülő búvárrá válhasson. A tanfolyamok elkezdése előtt egyeztetjük az azokhoz kapcsolódó előfeltételeket, a ráfordításra szükséges időt és a helyszínt. Lehetőség van Magyarországon kezdeni az elméleti és védett vízi oktatást és nálunk, a Deep Dreams-nél a nyílt vízi merülésekkel folytatni, ez mindig egyéni megbeszélés kérdése.
Tanfolyamainkat PADI és SSI rendszerben kínáljuk.
Lehetőséget nyújtunk a palackos búvárkodás kipróbálására (INTRO) is, hogy megtudd, milyen érzés a víz alatt lebegni és megnézni az élővilágot.

Idén 20 éves a Deep Dreams!

Ebből az alkalomból augusztus hónapban minden tanfolyamunk árából 20% kedvezményt adunk!

Részletekért keress minket elérhetőségeinken!

PADI tanfolyamok és programok

OWD – Open Water Diver
Kezdő nyílt vízi búvár tanfolyam, a készülékes búvárkodás alapjainak elsajátítása, felszerelés-ismeret elméleti oktatás keretében, védett vízi oktatás általában medencei körülmények között, majd nyílt vízi oktatás.
(Junior OWD minimum kor 10 év, max. mélység: 12 méter)
Max. mélység: 18 méter, minimum kor: 15 év

AOWD – Advanced Open Water Diver
Haladó nyílt vízi búvártanfolyam, az eddig elsajátított ismeretek fejlesztése, gyakorlása, különféle merülési technikák elsajátítása. Emellett 5 kalandmerülés teljesítése, köztük a navigációs és mély kalandmerülés.
(Junior AOWD minimum kor 12 év, max. mélység: 21 méter)
Max. mélység: 30 méter, deep spec.-el 40 méter, minimum kor: 15 év

SPECIALITÁSOK
Mély, északai, roncs, nitrox, áramlati, tökéletes lebegés, navigáció, keresés és felhozatal, stb. 
Minimum kor: egyéni

RESCUE – Mentőbúvár
A mentőbúvár tanfolyamon elsajátítható minden olyan technika és készség, amellyel a mentőbúvár felismerhet, megelőzhet, hatékonyan elháríthat emberi életet veszélyeztető helyzeteket. Előfeltétele az EFR (Emergency First Response) elsődleges és másodlagos tréning megléte.
(Junior mentőbúvár minimum kor 12 év)
Minimum kor: 15 év

EFR – Emergency First Response
Nemzetközi újraélesztő és elsősegélynyújtó tanfolyam, elsődleges és másodlagos ellátás.

MSD – Master Scuba Diver
A mester búvár tanfolyam az amatőr búvárkodás legmagasabb szintje, célja a búvárkodás tökéletesítése minden téren. Előfeltétele a Rescue szint, legalább öt specialitás megléte.
(Junior MSD minimum kor 12 év)
Minimum kor: 15 év

DIVEMASTER
Merülésvezető képzés, hivatásos képesítést nyújt, melynek elvégzése után vezethetsz merüléseket, túrákat szervezhetsz, részt vehetsz a búvárok képzésében is. Előfeltétele a Rescue szint, az EFR (Emergency First Response) elsődleges és másodlagos tréning megléte.
Minimum kor: 18 év.

SSI tanfolyamok és programok

OWD – Open Water Diver
Kezdő nyílt vízi búvár tanfolyam, a készülékes búvárkodás alapjainak elsajátítása, felszerelés-ismeret elméleti oktatás keretében, védett vízi oktatás általában medencei körülmények között, majd nyílt vízi oktatás.
(Junior OWD minimum kor 10 év, max. mélység: 12 méter)
Max. mélység: 18 méter, minimum kor: 15 év.

AOWD – Advanced Open Water Diver
Haladó nyílt vízi búvártanfolyam, melyben 4 SSI specialitást kell elvégezned.
(Junior AOWD minimum kor 10 év, max. mélység: 12 méter)
Max. mélység: 18 méter, deep spec.-el 40 méter, minimum kor: 15 év.

SPECIALITÁSOK
Mély, éjszakai, roncs, nitrox, áramlati, tökéletes lebegés, navigáció, keresés és felhozatal, stb.
Minimum kor: egyéni.

STRESS & RESCUE – Mentőbúvár
A mentőbúvár tanfolyamon elsajátítható minden olyan technika és készség, amellyel a mentőbúvár felismerhet, megelőzhet, hatékonyan elháríthat emberi életet veszélyeztető helyzeteket. Előfeltétele a React Right képzésen szerzett minősítés. (Junior mentőbúvár minimum kor 12 év).
Minimum kor: 15 év.

React Right
Vészhelyzeti képzés, amely az elsősegélyt, a CPR ismereteket, az oxigénadást és a defibrillátor használatát segít elsajátítani.
Minimum kor: 12 év.

MD – Master Diver
A mester búvár tanfolyam az amatőr búvárkodás legmagasabb szintje, célja a búvárkodás tökéletesítése minden téren. Előfeltétele legalább öt specialitás megléte, amelyből az egyik a Stress & Rescue specialitás.
(Junior MD minimum kor 12 év).
Minimum kor: 15 év.

DIVE GUIDE
Merülésvezető képzés, melynek olyan elméleti és gyakorlati tudást nyújt, mellyel vezethetsz minősített búvárokat, illetve dolgozhatsz. Előfeltétele a Stress & Rescue szint, illetve deep-, éjszakai-és navigáció specialitás megléte.
Minimum kor: 15/18 év.

DIVEMASTER
Képzett merülésvezető szint, a Science of Diving és a Dive Guide tanfolyamok elvégzésével Divemasterré válhatsz.
Minimum kor: 18 év.

This will close in 40 seconds

Scroll to Top