CSOPORTOKNAK, OKTATÓKNAK

Bázisunkon fogadunk búvár csoportokat, egyesületeket, baráti köröket, klubokat. Az itt tartózkodás időszakában napi hajóval bonyolítjuk a merüléseket változatos merülő helyeken az igényekhez és a képesítésekhez igazodva.

Hogy történik mindez?

Érdeklődés

A csoport vezetője felveszi velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén. Ebben a fázisban elsősorban az itt tartózkodás időpontja és a résztvevők létszáma fontos. A foglalás tekintetében segíteni tudunk repülőjegy, szállodai szoba foglalásában is, igény esetén transzfert biztosítunk távolabbi hotelekből (transzfer árakról a hotelfoglalás után tudunk információt adni), illetve fakultatív programok ajánlásában is állunk rendelkezésre.

Foglalás

Ha megvan az időpont (az utazás is lefoglalásra került), a csoportvezetővel előzetesen egyeztetjük

  • az érkezés időpontját és itt tartózkodás idejét,
  • a csoport létszámát,
  • a résztvevők búvár képesítését,
  • a csoportot kísérő vendégek létszámát és részvételét a napi programokban,
  • a csoport tagjainak merülési (napi 2 vagy 3 merülés, roncs, áramlat, lesz-e esetleg oktatás, stb.) felszerelésbeli (15 literes palack, nitrox, stb.) és személyi igényeit.

Elszámolás

A csoport bejelentkezésekor a megadott információk és igények alapján készítünk egy árkalkulációt, amely tartalmazza a kért szolgáltatások és felszerelések díjait. Ha az árkalkuláció elfogadásra kerül, ezt a kifizetést megérkezéskor a csoportvezető teljesíti. Minden olyan költség, amely az itt tartózkodás során merül fel (felszerelés igény, 3. merülés, stb.), a túra végén kerül elszámolásra.

Figyelemmel vagyunk az esetlegesen felmerülő tényezőkre (váratlan betegség), amely a túrán való részvételt befolyásolja, ebben az esetben az előre megadott árból kompenzációs árat állapítunk meg. Ez nem vonatkozik a fáradtságra, pihenésre, más programokra.

Oktatói kedvezményért érdeklődj elérhetőségeinken!

Szeretettel várunk mindenkit!

footerlogo