Napi hajós túráink

Hajónk a Hotel kikötőjéből indul minden reggel és egy egész napot tölt a tengeren. Úticéljainkat mindig a nap időjárásához és vendégeink kéréséhez igazítjuk. Hajónk a nap folyamán nem köt szárazföldhöz, a Vörös-tenger legszebb zátonyait látogatjuk, melyek ideális helyszínt adnak egy nagyszerű búvárkalandnak, de azok is szép élményeket szerezhetnek, akik először próbálják ki a palackos búvárkodást, vagy éppen csak sznoriznak.

Hurghada középső és déli városrészével szemben elterülő Giftun szigetcsoport és vízalatti zátonyok csodálatos világa közkedvelt a nyugodt merülésekre vágyó búvárok körében. A színes élővilág, a csodálatos élőlények, delfinek, teknősök és a ritka fajok teszik felejthetetlenné a merüléseket.

Egy napunk a tengeren

9.00 óra körül futunk ki a Minamark Hotel kikötőjéből. A hajóút alatt – egy jó kávét követően – összeállítjuk felszereléseinket, miközben új vendégeink tájékoztatást kapnak a hajóról, fontos szabályokról és a napi programról hajós breafing keretében. A bemutató merülésen résztvevők elsajátítják a palackos búvárkodás „alapjait” az intro breafingen, a búvárok pedig a merülési tervet ismerik meg merülésvezetőinktől.

A nap folyamán általában 2 merülést tervezünk, de lehetőség van 3 merülésre is. Az első merülés kikötés után délelőtt történik, majd svédasztalos ebéd várja a vendégeket finom frissensültekkel, köretekkel, salátákkal, üdítővel. Az ezt követő szieszta fontos része napunknak, hogy utána ismét egy klassz merülésben legyen részünk. (A három merülést választók ebéd előtt merülnek kettőt, ebéd után pedig a harmadikat). Merülések között pedig lehetőség van sznorkellezésre, pihenésre, napozásra, beszélgetésekre.

A merülések befejeztével hajónk hazaindul a hotel kikötőjébe, érkezésünk 16.00 – 16.30 óra között várható.

Bejelentkezés

Egy-egy napunk megszervezése rengeteg előkészületet igényel, ezért fontos, hogy már jó előre tudjuk, hány vendégre számítsunk. Kérjük, mielőtt megérkezel hozzánk, jelezd felénk, melyik nap szeretnél, szeretnétek velünk hajózni. Fontos, hogy legalább egy nappal előtte jelentkezz be!

A bejelentkezéskor kérjük, add meg neved, a veled érkezők számát, hány búvár és hány kísérő érkezik veled! Jelezd, ha szükséged van transzferre, ebben az esetben add meg a hoteled nevét és a szobaszámod! Bejelentkezés hiányában nem biztos, hogy tudunk fogadni!

Várunk szeretettel napi hajós túráink bármelyikén!

Scroll to Top