Scooter  – DPV

Kedves Búvárok!

A DPV (Diver Propulsion Vehicle) víz alatti vontató egy olyan eszköz, melynek segítségével új értelmet nyer a búvárkodás. Ha nagyobb területet szeretnél bejárni, netán áramlatba kerülsz, új élményeket szeretnél a víz alatt, akkor ezt a víz alatti „robogót” neked találták ki! :)

Segítségével könnyebb merüléseket, kevesebb levegőfogyasztást érhetsz el, hosszabb ideig élvezheted a víz alatti élővilágot.

scooter1

Van egy jó hírünk: búvárbázisunkon mindezt te is megteheted! Ahhoz, hogy a DPV használatára jogosulttá válj, el kell végezned a DPV tanfolyamot, melyen megismerheted a DPV használatát, annak előnyeit, részeit, merülési technikákat sajátíthatsz el, megtanulod, hogy lebegj, hogyan kezeld a mélység-és irányváltozásokat és hogyan használhatod a társsal való merülésnél.

A tanfolyamon való részvétel feltételei:

  • minimum korhatár: 15 év
  • AOWD (Advance Open Water Diver) képesítés

A tanfolyam az alábbiakat tartalmazza:

  • az elméleti és gyakorlati oktatást
  • a tanfolyam ideje alatt a DPV felszerelést
  • 1 védett vízi és 2 nyíltvízi merülést

A tanfolyam sikeres befejezésével SSI Scooter/DPV Diving Specialty tanúsítványt szerezhetsz. Ha pedig már van rá „jogosítványod”, gyere és élvezd! :)

scooter2

Búvárbázisunkon lehetőség van DPV – scooter bérlésére is. Jelenleg SUEX JOY típusú scooterek állnak rendelkezésre a tanfolyamot végző vagy már jogosítvánnyal rendelkező búvárok számára.

scooter3

footerlogo